Zoek op naam, auteur, ISBN

Zoek op thema

  

Over Kloosterboekwinkel Wittem

 

Wie we zijn

In de jaren tachtig van vorige eeuw begonnen als een anoniem winkeltje verbonden aan Klooster Wittem, is 'Kloosterboekwinkel Wittem' uitgegroeid tot een professionele boekhandel. Op het gebied van spiritualiteit, theologie en pastoraat, bijbel en bijbeluitleg, liturgie en catechese is het de best gesorteerde boekhandel binnen een straal van 50 km.

Bovendien vindt u bij ons een collectie CD's en kalenders, is er een uitgebreide wenskaartencollectie en wordt er onderdak geboden aan de Wereldwinkel.

Ondanks het feit dat de boekhandel redelijk gespecialiseerd is kunt u in principe alle boeken bestellen en kan er door het hele land verzonden worden. En zoals in elke gerenommeerde boekhandel worden boekenbonnen en VVV-Irisbonnen geaccepteerd.

De boekhandel wordt professioneel geleid door Gerard Prickaerts. Hij studeerde enkele jaren theologie, stond aan de basis van de boekwinkel en is er in de loop van de jaren in geslaagd om een actuele en adequate collectie op te bouwen. Gerard wordt ondersteund door een zestal enthousiaste en kundige vrijwilligers.

Overige activiteiten

Naast de verkoop van boeken, kaarten en cd's zijn er elk jaar ook een aantal lezingen.

Daarnaast bespreken we in het Gerardus Magazine steeds een boek en zijn er steeds drie zgn. actieboeken die u kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen.

Wij verzorgen voor uiteenlopende groepen boekentafels, rond speciale thema's, bijv.: Eerste Communie en Vormsel, avondwakes, catechese en woord-en communievieringen. Ook kunt u voor een door uzelf georganiseerde bijeenkomst een 'boekendoos' meenemen met een selectie uit ons boekenaanbod.